
Jeg er begyndt at abonnere på magasinet Mad! Hidtil har jeg haft mad og bolig bladet, men det sagde mig ikke rigtig noget, så det er blevet skiftet ud med et nyt forsøg :)
Den anden dag forsøgte jeg mig med pandekage pizza! Bladet skriver at det er børnenes nye favorit pizza, men det ved jeg nu ikke helt. Det var ok, men jeg vil til hver en tid foretrække en almindelig pizza bund. Tilgengæld var fyldet rigtig lækkert :) og så var det enormt hurtigt at lave. max 30 min.
Pandekagedej:
3 æg
4dl. mælk
2,5 dl. hvedemel
1 dl grahamsmel
salt og friskkværnet pepper
lidt olie til bradepanden.
fyld:
4 tomater
1 bundt forårsløg
1 potte frisk basilikum
1 tsk tørret oregano
salt og friskkværnet pepper
6 skiver lufttørret skinke
1/3 frisk ananas
100 gr. friskrevet mozzarella
Tænd ovnen på 250 grader. Smør en bradepande med olie. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med halvdel af mælken. Bland hvedemel og grahamsmel og rør det i æggeblandingen. Hæld resten af mælken i og rør til dejen er fin og glat. Krydder dejen med salt og pepper. Hæld dejen i bradepanden og bag den i 15 min. Imens skyller du tomaterne, basilikum og forårsløg og hakker begge dele temmelig fint.krydder med salt og pepper. riv skinken i mindre stykker og skræl og skær ananassen i passende stykker. Tag pandekagen udaf ovnen og fordel tomat blandingen derpå. kom ost på og dernæst ananas og skinken. Sat pandekagen tilbage i ovnen og bag den i yderligere 10 min. Fyldet kan varieres som man sys bedste om :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar