maiken

onsdag den 18. august 2010

Varm sommer kartoffelsalat

Det var egentlig bare en aften hvor der skulle tømmes lidt forskelligt i køleskabet, men det endte faktisk med at blive rigtig godt, så det er bestemt ikke sidste gang jeg laver det! Kan varmt anbefales. Rigtig sommermad, lidt, friskt og sprødt.

Små kartofler skåret i halve.
rød pepperfrugt
gul pepperfrugt
 løg
iceberg salat
krydderier


    Vask kartoflerne og skær dem i halve. Rens pepperfrugterne og skær dem i ret store stykker. Det samme med løg. Vend det hele i en smule olie og krydder det med det du har lyst til. Jeg kom salt, pepper, timian, chili og paprika på. Bag det i ovenen en god times tid, eller når kartoflerne er som du ønsker. Skær imellem tiden frisk iceberg og hav det klar. Tag dine kartofler ud og lad det høle i 10 min. Vend dit iceberg salat i og server det med det samme!!! Vi fik et stykke kyllingebryst til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar