Vi har længe talt om at vi skulle lave Gazpacho en dag, fordi alle folk snakker om at det er så fantastisk! Jeg fandt en opskrift i slank & Sund af Inge Kauffeldt og gik igang. Vores bedømmelse er at det er OKAY. Ikke mere heller ikke mindre. Jeg kunne godt finde på at lave det igen, men det er bestemt ikke en af favoritterne. Om ikke andet er det i hvert fald nemt og hurtigt at lave på en travl dag.
Vil gerne høre jeres erfaringer med suppen?
200 gr. rød pepper
200 gr. gul pepper
125 gr. løg
1 agurk
200 gr. tomater
3 spsk DDV youghurt
2 skiver hvidt brød
1 terning grøntsags boullion
2 skiver hvidt brød
1 terning grøntsags boullion
1/4 dl eddike
3 spk olie
1 dl vand
hvidløg, salt, pepper
frisk basilikum (havde jeg ikke)
Blend det hele og stil suppen koldt i mindst 1-2 timer før servering. Serveres med frisk basilikum og youghurten på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar