200 gr. røde kidney bønner fra dåse uden saft.
170 gr. hakket svinekød uden fedt.
300 gr. hakket tomater med hvidløg.
100 gr. hakket løg.
100 gr. rød pepperfrugt rød og grøn
1 grøntsagsbouillon terning
mexiansk krydderi
salt pepper
evt. en knivspids spidskommen
Svits løg i boullion til de er klare og brun kødet af. Tilsæt tomater og lad det simre i 10 min. Kom bønner og pepperfrugt i. Smag til med krydderier. Småsimre i yderligere 5-10 min.
For det første brugte jeg hakket ko, da det var det jeg havde hevet op af fryseren. Jeg brugte 4 dåser hakket tomat og 2 dåser bønner. En dåse røde kidney bønner og en dåse blandede bønner i mild chili sovs. Jeg brugte 2 hele pepperfrugter. Ingen spidskommen men et godt drys chiliflager. Vi fik et ristet stykke fladbrød til. Men man kan jo gøre som man vil.
I aften står menuen på grøn salat med tun-salat til. Vi forsøger at smide et par kilo her i efteråret, så det handler om at få mindst mulige kalorier indenbords!!! Henning er til spinning og cirkeltræning og kommer hjem og et øjeblik. Så skal vi spise...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar