maiken

mandag den 4. oktober 2010

Kålfrikadeller

Jeg synes at "kålfrikadeller" lyder lidt mystisk, så herhjemme er det altså bare grøntsags-deller... og de er altså super gode og kan helt klart godt anbefales. Super gode vegetar deller...








2 æg
150 gr. kogt blomkål
150 gr. kogt brocoli
30 gr brød
3 tsk mel
salt, peber
evt andet krydderi efter smag

kog blomkål og brocoli og mos det med en gaffel. De må ikke overkoges. Der må gerne være lidt stykker af grøntsager i mosen når du er færdig. Pisk æg, krydderier, mel og brødkrummer i og lad farsen hvile i et par timer i køleskabet. Form dem som frikadeller (6-7 stk. ) Bages i ovnen på 180 grader i 30 min.

Jeg lavede en noget større portion, så jeg også havde til madpakke og fryser. Jeg stegte dem også på panden i rigeligt olie. Jeg er bange for at de ville blive for kedelige i ovnen.

Vi fik fuldkornspasta og råkost med rosiner, sesam frø og hjemmerørt dressing til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar