maiken

tirsdag den 16. november 2010

Cremet Kartoffelsuppe

Noget af det jeg elsker rigtig meget ved denne årstid, er alle de lækre supper og al den simre mad man kan lave! Det er lige mig, og i aftes fik vi den skønneste kartoffelsuppe! Jeg lavede dobbelt op, så den står også på suppe i aften :) Den kan varmt anbefales!




Cremet kartoffelsuppe. (2 portioner)
Der er 5 point i en portion hvis man køre weightwatchers.
Opskriften er fra weightwatchers "pasta og kartoffel kogebogen"

2 tsk olie
1 løg
4 middelstore kartofler
1 lille gulerod
1 båd selleri
en halv porre
5 dl. grøntsags fond
1 fed hvidløg
1 laurbærblad
2 spsk kaffefløde
salt peber
tørret kørvel (kunne jeg desværre ikke få)
40 gr. afdryppet bacon i stykker.

Varm olien op i en gryde og svits det hakkede løg. Skær resten af grøntsagerne i mindre stykker og steg dem med. Tilsæt laurbær og fonden. Lad suppen koge i 20 min og spæd til hvis suppen bliver for tyk. Blend suppen og smag til med fløde, salt og peber. Serveres med bacon og kørvel.

3 kommentarer:

  1. uhmmmm det ser lækkert ud den skal afprøves. Velbekomme

    SvarSlet
  2. tak tak :) Det kan bestemt også anbefales... slut med at købe kedelig kartoffelsuppe! Det er det her alt for lækkert til!

    SvarSlet
  3. Så er den afprøvet og jeps den er bare super lækker. Tak for opskriften og kommentaren på min blog

    SvarSlet