maiken

tirsdag den 18. oktober 2011

kartoffel pakker og pizza

Egentlig var det en opskrift fra magasinet mad, men det endte slet ikke sådan :O) Det skulle ha været små pakker med krydret kartoffel fyld, pakket ind i filo dej og stegt på panden. Men jeg kunne ikke opdrive filo dej den dag og heller ej de fleste af krydderierne, så jeg måtte finde på min egen opskrift. Og det er jeg slet ikke ked af for resultatet blev en møg lækker aftensmad, som vi helt sikkert snart skal ha igen. Faktisk er det blevet en af mine favoritter! 


En - to ruller butterdej
bagekartofler
frosne ærter
løg
kylling i små stykker
krydderier efter smag.

Jeg bagte mine bagekartofler længe i ovnen, for at få dem så møre som overhovedet muligt. Lod dem køle af, og tog efterfølgende indmaden ud. Der skal stadigvæk være bid i, og ikke gøres til mos. En god portion kogt eller stegt kylling i små stykker skal også bruges, sammen med ligeså mange ærter fra frost. Det hele steges på panden og krydres med dine yndlings krydderier. Smag efter, det må gerne bide lidt. Skær butterdejen ud i små firkanter og kom lidt fyld på og luk pakkerne. Bag dem i ovnen til dejen er gylden og sprød. Server dem med sød chili sovs til. De var bare rigtige lækre, men herhjemme er vi enige om at de faktisk var endnu bedre dagen efter som kolde. Og en god ide til madpakken.

Jeg havde en del fyld tilbage, og havde en rulle pizza dej i køleren, så den blev lige brugt i et snuptag og det kom der faktisk en rigtig lækker pizza udaf også. Kom lidt reven parmesan ost på toppen.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar