maiken

fredag den 6. august 2010

Bedstes Sirupslagkage

Gik i krig med en opskrift igår som altid har været en del af familien og vældig populær. Den smager nu også fint, og er en kalorie bombe uden lige!!!! Næste gang ville det nok bare være smart at huske at beklæde formen med et eller andet! Jeg glemte det simpelthen, og selvfølgelig var kagen umuligus at få ud bagefter og den endte i 1000 stykker... well... better luck next time! Men opskriften skal i ha alligevel og lidt billeder at det kage jeg fik samlet ;O)


2 kop sukker
2 kop sirup
2 store kop kærnemælk
2 æg
100 gr. margarine
6 kop mel
2 tsk natron
2 tsk nellike
2 tsk kanel
2 tsk kardemomme

Smuldre margarinen i melet og kom resten af de tørre ting i. Dernæst de våde og rør det godt sammen! Bag den i ovnen på 180 grader til den er færdig! Min fik en god times tid. Det er en stor kage!!! Lav en god portion smørcreme af smør og flormelis. Del kagen i 2 og smør creme imellem og ovenpå. Jeg ristede en håndfuld mandler og en håndfuld valnødder og kom ovenpå, men det kan man jo gøre som man vil. Næste gang vil jeg også komme nødder i dejen.Jeg tror det smager dejligt!

6 kommentarer:

  1. Det er sgu lidt af en kaloriebombe :P

    SvarSlet
  2. Mums, det ser jo SÅ lækkert ud!

    SvarSlet
  3. sandt rikke... men man kan heldigvis også kun spise et lille stykke før det bliver for meget af det gode :O)

    Kristina - ja, og den smager ligeså :OP

    SvarSlet
  4. Synes bare ikke jeg har tænkt så meget over det heller ... det er først nu hvor det er over 14 dage, så begynder man at blive helt vildt bekymret.
    Men ja :] ringer til gynækologen på mandag - uanset hvad er det godt at blive undersøgt, så man ved om alt er i orden.
    Men tak :) .. alle beskederne får mig til at slappe lidt mere af. Har jo været vandt til en regelmæssig menstruation og så pludselig dukker den ikke op. Man får et kæmpe chok :)

    SvarSlet
  5. Jeg forstår godt dine bekymringer, og det er helt sikkert bedre at få det undersøgt! Så slipper tankerne nemmerlig igen ;) Jeg er heldig hvis jeg får mens en hver 4-5 mdr, fordi jeg får morfin og blir syg hele tiden. Det sætter kroppen udaf kurs...

    SvarSlet
  6. Kan I ikke finde et andet sted at dele underliv og sygdom med hinanden? Jeg er ved at læse en kageopskrift!

    SvarSlet