maiken

fredag den 29. april 2011

Maikens Kylling i Chili

Jeg er alene hjemme i aften, og så eksperimentere jeg som regel med maden... og det endte bestemt ikke skidt i aften, og det skal laves igen - snart :) og heldigvis lavede jeg nok, så vi kan få rester i morgen aften også.


3 pers.

1 stk kyllinge bryst pr. person i strimler
1 lille løg i skiver
1 porre i strimler
1 orange peberfrugt i strimler
3 mellemstore gulerødder i strimler (brug gulerods skrælleren)
1 rød chili uden kerner (de hardcore tager kernerne med)
Olie (jeg brugte rapsolie med chili)
Persille
1-2 hakket fed hvidløg
1 dåse hakket tomat (jeg havde en med hakket hvidløg)
en sjat creme fine. 
karry
salt, peber
frisk citron

Svits kyllingen i lidt olie og kom en sjat karry med. Krydder med salt, peber og en god sjat friskpresset citron. Kom også hvidløget og hakket chili i. Kom alle grøntsagerne i sammen med hakket tomat og creme fine. Lad det simre i 10 min. Smag til med salt og peber. Server med hakket persille på toppen.
Jeg serverede pasta til, vendt i chili pesto, men i morgen vil jeg forsøge mig med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar