maiken

tirsdag den 6. september 2011

Madmuffins med porre, skinke og feta

De var okay gode. Ikke noget wow, men de bringer helt sikkert lykke i en madpakke. Vi fik dem serveret med grøn salat. Næste gang vil jeg komme mere porre i, for det kan de sagtens tåle. Opskriften er fra Ude&Hjemme.


ca. 14 stk.

Dej
3,5 dl hvedemel
1,5 dl grahamsmel/fuldkornsmel
2 tsk. bagepulver
0,5 tsk. salt
2 æg
4 tsk. olivenolie (jeg brugte rapsolie med smørsmag)
1 spsk. honning
3 dl letmælks/skummetmælks yoghurt
2 tsk. fuld tørret timian

fyld:
2 porre
100 gr, kogt skinke
75 gr. soltørrede tomater
50 gr. fetaost i tern

Skær porrene i en halv cm. tykke skiver og kog dem et par minutter i letsaltet vand. Skyl dem efterfølgende i koldt vand. Bland porre med de soltørrede tomater, feta og skinke.

bland mel, bagepulver og salt sammen. Pisk æg, honning, olie og yoghurt sammen. Pisk melblandingen sammen med yoghurtblandingen. Bland dejen og fyldet sammen og kom dejen i 14 muffinforme. Bag dem i ca. 15 min ved 180 grader. Prik dem med en tandstikke. Hænger dejen ved, skal de selvfølgelig bage et par min. mere. 

I opskriften høre der en dressing med til de lune muffins af neutral yoghurt med purløg, salt og peber i.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar