maiken

tirsdag den 15. november 2011

Hennings Daim-muffins

Muffins og cup-cakes har aldrig sagt mig noget særligt. Cup-cakes er så fine og smukke, men jeg bliver lige skuffet hver gang jeg sætter tænderne i en. MEN nu har Henning bikset en opskrift sammen på de lækreste chokolade muffins med masser af varme krydderier. Det dufter i den grad af jul i hele hytten, når de bliver sat i ovnen. Hemmeligheden er helt klart daim chokoladen, i rigelige mængder :O) Det må helt klart være min yndlings muffin til dags dato :) Egentlig er jeg ikke meget for at løfte sløret for opskriften, men den er bare så god at den fortjener at andre skal smage den.


12 stk

2 æg
150 gr sukker
1 tsk vanilje chokolade
2 tsk kanel
125 gr smør
2 modne bananer
100 gr daim chokolade (eller så meget du har lyst til at komme i)

Jeg bryder mig ikke om glasur på mine kager, men det kan man jo gøre som man har lyst til.

Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende. Bland hvedemel med bagepulver og kanel. Smelt smørret ved svag varme og afkøl. Rør mel og smeltet afkølet smør i æggemassen sammen med moste bananer og grofthakket chokolade. Fordel dejen i 12 muffinsforme a ca 1 dl og bag dem i ovnen. 15-20 min ved 200 grader.

nå ja og så kan der vel altid være plads til et stykke af hans lagkage :) med hjemmelavet kagecreme og hindbærskum.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar